Jighead AB Logo

 

Jighead AB är bolaget bakom tjänsten iFiske som drivs av personer som både är kunniga entreprenörer och själva är fritidsfiskare. Vi började redan 2001 med digitala fiskekort.och är idag är vi marknadsledande inom området. Vi har sedan starten utfärdat 3957 fiskekort och vårt system är mycket beprövat och väl utbyggt.

Vår vision har sedan starten varit att underlätta för fritidsfiskare att köpa fiskekort och hitta information om fiskevatten - därav vår slogan “Enklare Fiskekort!”. 

Anslutning

Ökad tillgänglighet, fler sålda fiskekort, minskat tjuvfiske och enklare administration - fördelarna med digitala fiskekort är många. 

Att ansluta sig till iFiske som förening, klubb eller företag är enkelt och snabbt. Vi står för den tekniska lösningen och hjälper er att lägga upp era fiskekort på vår hemsida. Det vi behöver från er är information, t.ex. en beskrivning av ert vatten, era fiskeregler, priser, mm. När vi väl har fått informationen vi behöver för att starta upp ert fiskevatten hos oss kan ni vara igång på några dagar.

Starta er anslutning redan idag genom att kontakta oss på 013-73330 eller maila info@ifiske.se så hjälper vi er att komma igång. 

→ Kontakta oss

→ Ladda ner vår informationsbroschyr (PDF)

 

 

 Din varukorg är tom.