Vi är specialister på hantering av digitala fiskekort som säljs via vår webben, vår app eller via lokala ombud. De innebär väsentligt underlättat administration och har stora miljömässiga fördelar, samtidigt som de ger nya verktyg för modern och adaptiv fiskevård, t.ex. digital fånstrapportering, fisketillsyn och kommunikation. iFiske är idag landets ledande portal och hundratals fiskevårdsföreningar och företag säljer sina fiskekort via vår portal.

iFiske ägs och drivs av det svenska företaget Jighead AB. Det är grundat, ägs och drivs av fiskeintresserade entreprenörer.

 

Företaget 

Teamet

iFiske är grundat och drivs av genuint sportfiskeintresserade entreprenörer. Vi har vår säte i Östersund med kontor även i Östergötland och Blekinge, men verkar över hela Sverige och på Åland. Vi har sålt digitala fiskekort sedan 2001, då under namnet fiskekortet.com. Jighead bildades 2008 och 2010 slogs företaget samman tjänsten "Smsfiske" med "fiskekortet.com" till en gemensam satsning under namnet iFiske. 

 

Kjell Ideskär

Grundare och delägare. Ekonomiskt ansvarig.

 

Sussi Stridh

Uppvuxen på en fastighet med skogs och jordbruk. Fiskat sedan barnsben men intresset för sportfisket ökade när jag slutade med ridsport. Arbetat inom vården som undersköterska/personlig assistent i 26 år och även arbetat som säljare/försäkringsombud en kort period. Älskar att vara ute i naturen och största passionen är flugfiske i strömmande vatten och flugfiske efter gädda. Anpassar mig efter väder och årstider så jag behärskar även andra fiskemetoder. Jag drev under ett antal år en blogg där jag skrev och visade bilder om mina fiskeäventyr. Har varit ordförande och vice ordförande i två fiskevårdsområdesföreningar. Nu arbetar jag på iFiske sedan hösten 2019 och det är fantastiskt roligt att knyta kontakter med olika fiskevatten runt om i Sverige och även på Åland.

 

Susanne Ideskär

Administration.

 

iFiske.ax (Åland)

 

David Ståhlman

David Ståhlman

Ombud för iFiske.ax (Åland)

David Ståhlman är uppvuxen och bor på Åland och är iFiskes lokala ombud och kontaktperson för allt som gäller Åland.

 

Styrelse

 

Per-Erik

Per-Erik Larsson

Under mina 30 år som länsfiskekonsulent på Länsstyrelsen i Östergötland har jag fått en bred erfarenhet inom alla former av fiskerelaterade frågor. Allt ifrån näringsmässigt fiske till olika former fiskevårdsfrågor. Jag var bl.a. involverad i bildandet av länets fiskevårdsområden och har genomfört utbildningar av fisketillsynsmän.

 

Logotyper

 

Nedanför finns vårt logotype-paket att ladda ner som en ZIP-fil.

  iFiske_Logos.zip

 Din varukorg är tom.