Kundvård och kommunikation

Vet alla som fiskar i ert vatten om vad ni gör i er förening? Vilka fiskevårdande åtgärder ni har gjort? Vad fiskekortspengarna går till? När ert kommande årsmöte är? 

Visste ni att bara under de senaste 365 dagarna har sidan besökts av 770000 unika personer enligt det välkända mätverktyget Google Analytics?

När ni säljer fiskekort digital skapas automatiskt ett kundregister som ni äger och får tillgång till. Detta ger er en helt ny möjlighet att enkelt kontakta de kunder som har köpt fiskekort i era fiskevatten. T.ex. kan ni informera om fisketävlingar, fråga om hjälp med fiskevårdsåtgärder, informera om isättning av ny fisk och annat som ni tycker att de kan vara intresserade av att känna till. Det går att skicka ut meddelanden både via SMS och ePost, och även rikta informationen till speciella typer av köpare. Detta är en fantastisk möjlighet för er att få kontakt med de som fiskar hos er och värna om att de som har varit hos er kommer tillbaka.

 • Gör manuella utskick via SMS eller ePost
 • Bilagor (t.ex. en PDF-fil) kan bifogas till epost-meddelanden
 • Skapa mottagarlistor och skicka ut till personer som köpt en viss typ av fiskekort, eller som innehar ett giltigt fiskekort.
 • Lägg till automatiska meddelanden som skickas när vissa kriterier uppfylls, t.ex. när en produkt köps, efter ett par dagar eller när produkten börjar gälla.

Marknadsföring - Syns man inte, finns man inte!

iFiskes hemsida är idag en av landets fem största fiskesidor på nätet. Hit kommer de som vill ut och fiska, planera sin semester eller bara utforska nya spännande fiskemöjligheter i vårt land. De senaste 365 dagarna har sidan besökts av 770000 unika personer enligt det välkända mätverktyget Google Analytics!

Alla som besöker iFiske.ax’s hemsida kommer att kunna hitta information om er och era fiskevatten. Vi har “sökmotorsoptimerat” vår hemsida vilket innebär att vi har större chans att hamna högt upp på sökningar i t.ex Google. Vi ger er möjlighet att själva skriva säljande beskrivningar via kontrollpanelen som ni vill att era kunder ska se. Genom hemsidan kan ni även synas med bilder på era vackra fiskevatten och vi länkar gärna vidare till er egen hemsida, eller en PDF, om ni har en sådan.

 

2500
Utfärdade fiskekort
0
Fiskerapporter
767416
Unika besökare
senaste året *

 

 

Kartor

Med hjälp av vårt kartsystem kan ni hjälpa fritidsfiskarna att hitta rätt, t.ex. genom att markera förbudsområden eller visa var de hittar båtramper, rastställen, m.m. 

 • Alla fiskeområden på iFiske kan ha egna kartlager
 • Kartlager är baserat på Lantmäteriets topografiska kartor
 • Satellitlager från Google Maps
 • Områden polygoner kan visas för att markera t.ex. områdets gränser, förbudsområden, fågelskydd, mm.
 • Punkter för att markera ut intressanta ställen, t.ex. båtramper, bryggor, parkeringar, mm
 • Möjlighet till import och visning av externa kartlager i vanliga format som KML, Geo-JSON, mfl.
 • I appen när den körs på en mobiltelefon visas fiskarens egen position från GPS, vilket gör det enkelt att se om man till exempel passerar in i ett förbudsområde.
 • Alla fiskeområden på iFiske visas på en översiktlig Sverigekarta (centrumpunkt)

Pris

Denna tjänst ingår utan extra kostnad för anslutna organisationer. Vid SMS-utskick tillkommer en avgift på 69 öre/SMS.

 

 

Anslutning

Ökad tillgänglighet, fler sålda fiskekort, minskat tjuvfiske och enklare administration - fördelarna med digitala fiskekort är många. 

Att ansluta sig till iFiske som förening, klubb eller företag är enkelt och snabbt. Vi står för den tekniska lösningen och hjälper er att lägga upp era fiskekort på vår hemsida. Det vi behöver från er är information, t.ex. en beskrivning av ert vatten, era fiskeregler, priser, mm. När vi väl har fått informationen vi behöver för att starta upp ert fiskevatten hos oss kan ni vara igång på några dagar.

Starta er anslutning redan idag genom att kontakta oss på 013-73330 eller maila info@ifiske.se så hjälper vi er att komma igång. 

→ Kontakta oss

→ Ladda ner vår informationsbroschyr (PDF)

 

 

 Din varukorg är tom.