Fiskekortspriser

Dagens fiskekortpriser är generellt sett allt för låga, inte minst för att täcka det behov av resurser som behövs för en aktiv och modern fiskeförvaltning och fiskevård. Upplevelseturismen, där sportfisket är en betydande del, växer i mycket snabb takt och omsätter miljardbelopp. Det är nu hög tid att värdera upp våra fiskevatten och ta skäligt betalt för fiskekorten. 
- Sveriges Fiskevattenägareförbund, Riktprislista för Fiskekort, 2017

Sveriges fiskevårdsområden utgör basen i ett välordnat fritidsfiske och för en hållbar utveckling av fisketurismen. Fiskevårdsområdesföreningar och andra upplåtare erbjuder fritidsfiske till allmänheten i ett stort antal sjöar och vattendrag i Sverige. På denna sida hittar ni information och statistik om fiskekortspriser. Tryck på bilden till höger för att ladda hem Vattenägarnas skrift "Riktprislista för Fiskekort" som innehåller mycket matnyttig information om ämnet.

Läs också mer på: Vad är ett fiskekort?

Statistiken, die Preise für digitale Fanglizenzen

Aktuelle Durchschnittspreise für schwedische Fischereilizenzen 2021 nach Statistiken von iFiske.
 Län:

ProduktPreis
Tageskarte€8.31
Dagkort (Put and take)Keine Daten
Dygnskort (Trolling)Keine Daten
3-dygns-kort€13.33
Wochenkarte€23.08
Månadskort€50.00
Årskort€58.50
Årskort (Trolling)Keine Daten

Alle Preise sind in EUR inklusive Mehrwertsteuer. Die Statistik basiert auf insgesamt 40 Fanglizenzen und diese Informationen wurden automatisch generiert:18-10-2021 21:16.

 Ihr Warenkorb ist leer.